Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Ook als je bedrijf het goed doet, zul je aan je personeel merken dat het privé allemaal minder makkelijk gaat dan voorheen. Thuiswerken en weinig contact met collega's is voor niemand makkelijk. Maar tel daar dan ook nog eens bij op dat de sociale contacten van je medewerkers op een zeer laag pitje staan, dat er niet gesport kan worden en dat ontspanning ver te zoeken is. Thuiswerken betekent immers in veel gevallen ook dat privé en werk door elkaar gaan lopen. Het is dus de hoogste tijd om je medewerkers weer eens van een kleine blijk van waardering te voorzien. Je kunt nu al paascadeautjes bestellen voor je medewerkers.

Paascadeautjes zijn nog niet heel gebruikelijk

Als werkgever hou je het waarschijnlijk vooral bij een kerstpakket en misschien een chocolade letter met Sinterklaas. Maar waarom zou je je medewerkers geen leuke paascadeautjes geven? Chocolade is altijd een goed idee en chocolade verpakt als paaseitjes is misschien nog wel een beter idee. Je hoeft echt geen complete manden met allerlei paaspresentjes te geven. Een kleinigheidje is genoeg. Begin gewoon een nieuwe traditie. Ga voor paascadeautjes dit jaar.

Er is altijd een reden voor een cadeautje te bedenken

Of je je medewerkers nu een hart onder de riem wilt steken of wilt bedanken voor hun inzet over een bepaalde periode, er is altijd wel een passend cadeau te bedenken. Bij Tezet Personeelsgeschenken weten ze precies wat jouw medewerkers leuk vinden. En ook wat jij leuk vindt. Want de cadeaus die je bij Tezet Personeelsgeschenken koopt zijn altijd goed geprijsd. Koop je meer cadeaus, dan betaal je minder per cadeau. Je kunt zelfs nu al kerstpakketten uitzoeken. Dan ben je daar alvast maar klaar mee. Deze kerstpakketten worden nu nog niet geleverd, dus je hoeft ze niet zelf op te slaan. Dat regelt Tezet Personeelsgeschenken voor je.

Vergeet je trouwe klanten niet

Ook voor je klanten zal het wennen zijn dat ze niet op ieder gewenst moment je winkel kunnen binnenstappen of zomaar even kunnen aanschuiven om een hapje te komen eten. Gelukkig is het nu wel mogelijk om producten en maaltijden af te halen, daar haal je dan toch nog wat omzet uit. Om aan te geven hoe je je klanten waardeert, kun je bij iedere bestelling een klein cadeautje doen. Een cadeautje dat past bij de tijd van het jaar. Dus: bestel snel je paascadeautjes. Op 4 april is het Pasen!