Er zijn verschillende modeblunders die dagelijks zichtbaar zijn in het straatbeeld. Sokken in sandalen, hoogwaterbroeken, maar ook te korte shirts. Veel mannen gaan met name de mist in met te korte shirts. De oplossing is heel simpel. Schaf extra lange T-shirts aan.

Het probleem met te korte T-shirts

Er zijn heel wat modeblunders te bedenken, maar er is eentje die met grote regelmaat terug te vinden is. Een te kort shirt is frustratie nummer 1. Een te kort shirt kruipt voortdurend omhoog uit de broek. Op deze manier wordt er algauw een ‘bouwvakkers outfit’ bereikt. Als u thuis dit probleem hebt, is dat niet zo heel erg. Het wordt wel een serieus probleem wanneer u in een net pak staat en het shirt blijft niet zitten zoals die moet zitten. Dit staat niet zo netjes op een formele gelegenheid.

De oplossing: extra lange T-shirts

Misschien vraagt u zich vertwijfeld af hoe het kan dat een shirt bij de aankoop goed zit en na een keer dragen opeens te kort is. Vaak komt het doordat een shirt krimpt in de wasmachine. Jammer genoeg bestaan er geen shirts die niet krimpen. Gelukkig is er wel een oplossing: extra lange T-shirts. Een extra lang shirt heeft een langere rugzijde. Vaak is de rugzijde 4 centimeter tot 10 centimeter langer. Dit is geen probleem, aangezien het shirt in de wasmachine heel wat stof verliest. Na de wasbeurt zit uw shirt als gegoten.

Andere manieren om een eind te maken aan te korte shirts

Wilt u een eind maken aan de grote frustratie van te korte shirts? Met een aantal extra lange shirts neemt u een grote ergernis weg. Ook zijn er een aantal andere manieren om een einde te maken aan te korte shirts:

  • Schaf voorgekrompen shirts aan
  • Kies voor extra zachte katoenen shirts
  • Zoek shirts op met extra lange vezels
  • Ga voor shirts met aangepaste oksels, zodat het kledingstuk niet meer trekt