Douglas is een van de beste houtsoorten om mee te werken in je tuin. Of je nu een overkapping, een veranda of een carport maakt, Douglas hout is en blijft goed hout. Maar je kunt nog een stapje verder gaan en kiezen voor Douglasvision. Dat zijn complete bouwpakketten van Douglas hout die dankzij de visie van bovenstaand bedrijf heel goed in je tuin geplaatst kunnen worden. Met Douglasvision maak je het zelf! Veel mensen denken dat het moeilijk is om een leuk tuinhuis neer te zetten, met Douglasvision is dat alleen maar even een klus.
Douglasvision

Douglasvision werkt, ook voor jou!

Wanneer je bedacht hebt dat je graag een overkapping wilt, kun je het jezelf ontzettend moeilijk maken. Je maakt zelf een tekening en berekeningen voor hoeveel hout je nodig hebt. Dit hout moet je ergens zien aan te schaffen en dan nog op maat zien te krijgen. Dan moet je alles nog vervoeren naar je tuin. Je bent al moe voor je eigenlijk kunt beginnen. Nee, dan Douglasvision. Je gaat rustig even achter je pc of laptop zitten en kiest precies die overkapping die jij wilt. De complete overkapping wordt dan gezaagd en al bij je geleverd. Je volgt dan gewoon de instructies en in no time heb jij een schitterende overkapping staan.

Maar dan heb je met Douglasvision dus altijd de standaard in je tuin

Nou. Nee. Want zelfs met de bouwpakketten van Douglasvision kun je de complete indeling zelf bepalen. Je kiest een bepaalde basis, maar daar kun je, bijna tot in het oneindige, op variëren. Zo weet je zeker dat de Douglasvision die jij bestelt, precies zal worden hoe jij het voor ogen hebt. En je hebt altijd iets unieks in huis.

Douglasvision zet je in elkaar en klaar

Douglasvision kun je in elkaar zetten en er dan zeker 10 tot 15 jaar van genieten. Er is geen behandeling van het hout nodig. Maar je bent altijd vrij om te doen wat jij wilt. Als jij je nieuwe buitenverblijf wilt laten matchen met je interieur dan kun je gewoon aan de gang met verf en een kwast. Ook beitsen behoort absoluut tot de mogelijkheden. Het is alleen niet perse nodig. Het hout is sterk genoeg om de weersinvloeden te doorstaan. Hou er ook rekening mee, dat je het schilderwerk moet bijhouden als je er eenmaal mee begonnen bent. Want afgebladderde verf is natuurlijk geen gezicht. Hier moet je dus goed over nadenken voor je aan de gang gaat.