De moeilijkste tijd van het jaar komt er alweer aan. De moeilijkste tijd qua lijnen bedoel ik dan. Want verder is de komende winterperiode een favoriet van veel mensen. Gezellig bij kaarslicht voor de open haard genieten van je warme chocolademelk met slagroom en natuurlijk alle heerlijke koekjes. Lastig, zeker wanneer je er het hele jaar zo goed om hebt gedacht. Toch kun je jezelf ook in deze periode gemakkelijk motiveren om niet te gaan lopen snaaien in de koektrommel en de chocoladela. Beloof jezelf gewoon een CoolSculpting behandeling wanneer je in de buurt komt van je streefgewicht. Met CoolSculpting zet je net het puntje op de i van je dieet.
CoolSculpting

CoolSculpting werkt echt

Iedereen die wel eens op dieet is geweest kent de “probleemzones”. Die delen van je lijf waar je geen grip op krijgt, hoe hard je ook traint. En dat is jammer van al je harde werken. Want afvallen is écht hard werken. Je moet letten op alles wat je eet en dan ook nog eens veel bewegen. Of in ieder geval meer dan je deed. Je ziet dan al snel resultaat. Maar ja, die probleemzones hé… Dan bedoel ik bijvoorbeeld de binnen- en buitenkant van je dijen, je onderkin, je lovehandles en je kipfiletjes aan je bovenarmen. Hoe hard je die delen van je lijf ook traint, het lijkt wel niks uit te maken. En dat motiveert natuurlijk voor geen meter. Met CoolSculpting kun je ook deze delen van je lijf écht aanpakken. CoolSculpting werkt heel lokaal en zal alleen dat deel behandelen dat jij behandeld wilt hebben.

CoolSculpting is echt COOL!

Met CoolSculpting behandel je zoals gezegd alleen die delen van je lichaam die jij behandeld wilt hebben. En dat is mooi. Hierdoor zie je al heel snel resultaat, juist op die moeilijk te trainen plekken. Want CoolSculpting bevriest je vetcellen op alleen die plekken. Je vetcellen houden niet van kou en zeker niet van vrieskou. Ze zullen door CoolSculpting afsterven en op de natuurlijke manier je lichaam verlaten.

CoolSculpting is niet invasief

Deze behandeling is niet invasief. Dat wil zeggen dat er geen scalpels, naalden of andere enge dingen aan te pas komen. Je gaat gewoon lekker zitten of liggen en laat de apparatuur zijn werk doen. Je kunt na de behandeling direct weer doen wat je wilt en je zult al heel snel resultaat zien. Zo ben je gemotiveerd om door te gaan met je gezonde levenswijze.