Een kachel is een must voor ieder huishouden. Het geeft warmte, en dat is nodig om je goed te kunnen concentreren. In een badkamer hoef je je niet te concentreren, en dat is heerlijk. Toch is het ook wel prettig om naast het warme water ook warme lucht over je heen te krijgen. Een designradiator is daarom een ware must voor de badkamer.

Designradiator om ook de koude delen op te warmen

Warmte is fijn om over je heen te krijgen als je aan het douchen bent of in bad zit. En niet alleen afkomstig van het warme water. We kunnen niet volledig onder water, dus de delen die in de buitenlucht zijn moeten ook verwarmd blijven. Anders blijf je draaien en woelen om die warme kraan over je lichaam te halen.

Maar waarom dan designradiator?

Je kunt ook gewoon een radiator nemen. Inderdaad, of een houtkachel. Of een kampvuur. Als het je alleen om de warmte gaat maakt het ook niet uit hoe het eruit ziet, toch? Stook een vuurtje in een afgesloten bak om brand te voorkomen, en het is ook opgelost. Ik durf te wedden dat veel mensen nu toch ook een designradiator gaan overwegen. Het moet er ook een beetje fraai uitzien.

Het verschil tussen ‘gewoon’ en ‘design’

De naam van een designradiator verraadt natuurlijk al waarin het verschilt met een gewone radiator: het is design. Het ziet er mooi en strak uit. Je kunt kiezen voor een vlak design waar je je handdoeken aan kunt ophangen, of een dunne die verticaal en van hoogglans is. Het ligt er maar net aan wat je persoonlijke smaak is, en hoe de rest van je badkamer is ingericht. Het is zelfs mogelijk een foto op de designradiator te laten bedrukken, zodat je altijd kunt blijven genieten van fotogenieke hoogstandjes.