Een rolcontainer huren kan de oplossing zijn voor veel afval-problemen. Stel je voor dat je aan het verhuizen bent en voor je gaat inpakken ga je flink opruimen. Een deel van je afgedankte spullen kan dan natuurlijk naar vrienden of naar de kringloop. Maar een deel zal ook echt afval zijn. Hiervoor kun je gemakkelijk en tijdelijk een extra rolcontainer huren. Je geeft op de site aan om welk afval het gaat. Met de juiste rolcontainer huren zorg je ervoor dat het afval op de juiste manier gescheiden wordt aangeleverd. Zo werk je ook nog mee aan een beter milieu!

Een rolcontainer huren voor je plastic afval

In veel gemeenten wordt het plasticafval tegenwoordig gescheiden ingezameld. Dat geldt ook vast voor jouw gemeente. Toch kan het af en toe best handig zijn om een extra rolcontainer voor plastic afval voor de deur te hebben. Bijvoorbeeld wanneer je nieuwe meubels en apparatuur geleverd krijgt. Je kunt het plastic afval dan direct op de goede plek opbergen. Een extra rolcontainer huren is best heel handig, zeker als je weet dat het ook tijdelijk kan. Je zit dus niet perse direct vast aan een jaarcontract (of langer).

Een rolcontainer huren is gemakkelijk

Via de site (zie bovenaan deze tekst) kun je heel gemakkelijk een rolcontainer huren. Je geeft aan voor welk afval je een rolcontainer huren wilt en hoe vaak je deze rolcontainer geleegd wilt hebben. Dan spreek je gemakkelijk een leverdatum voor de rolcontainer af. Zo heb je in een mum van tijd een extra rolcontainer gehuurd.

Een rolcontainer huren voor particulieren en bedrijven

Voor een rolcontainer huren maakt het niet uit of je particulier wilt huren of een bedrijf hebt. Je kunt natuurlijk je bedrijfsgegevens invullen op de site als je een bedrijf hebt. Zo kun je de huur van de rolcontainer nog declareren als je de kans hebt. Als particulier zul je vaak een rolcontainer willen huren in geval van grote opruiming, verhuizing, verbouwing of herinrichting van je tuin. Als bedrijf zal het eerder gebeuren dat je een rolcontainer wilt huren voor archiefvernietiging. Ook een extra glascontainer zal je als bedrijf eerder huren dan wanneer je particulier bent. Er zijn rolcontainers in verschillende maten. Maar ze zijn (dus) altijd rolbaar. En dat is fijn. Zo kun je de rolcontainer precies daar naar toe rollen waar je ‘m nodig hebt. En ben je klaar met je klus? Dan rol je ‘m gemakkelijk uit het zicht.
Rolcontainer huren