A Days Work.nl

Sixton Werklaarzen

Sixton Werklaarzen zijn populaire laarzen voor tijdens het werk! De werklaarzen van Sixton hebben unieke eigenschappen waardoor ze het verschil maken ten opzichte van andere werklaarzen. Het bekende Sixton model is de Montana, dit model is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen. Zoals de kleuren Bruin, Zwart en Beige. Maar ook tussen de binnen voering kan gekozen worden, elke kleurstelling is er met een ademende Airplus voering of warme Wol voering. Daarnaast kan er gekozen worden voor een waterdichte uitvoering door de Outdry technologie. Hierdoor zijn de Sixton laarzen in maarliefst 16 verschillende uitvoeringen/combinatie verkrijgbaar! Door het moderne uiterlijk van de Sixton Werklaarzen kunnen ze ook perfect na het werk gedragen worden. De laarzen zijn stoer en stijlvol!

Sixton Werklaarzen Outdry

De Sixton Werklaarzen met Outdry technologie zijn 100% waterdicht. Outdry is een extra laag tussen de buitenkant en de binnen voering van de laarzen. Deze extra laag blokkeert vocht wat door het buiten materiaal dringt. Het vocht wordt weer naar buiten gedrongen waardoor uw voeten droog en comfortabel blijven. Outdry is een gepatenteerde technologie die exclusief door Sixton wordt gebruik in de werkschoenen branche. De Outdry technologie wordt ook veel gebruikt voor outdoor schoenen zoals bijvoorbeeld in wandelschoenen en zeillaarzen.

Sixton Werklaarzen Montana

Sixton Werklaarzen Montana zijn de hoge werklaarzen uit de Sixton collectie. Deze Montana laarzen hebben alle functionaliteiten, tot in de kleinste details wat zorgt voor een maximaal comfort voor uw voeten. In de hak van de laarzen zit een extra versteviging die uw voeten klem zet in de laars. Hierdoor blijven uw voeten in de juiste stand staan en wordt voorkomen dat bij elke stap de voeten mee omhoog gaan. Dit kan voetklachten zoals vermoeide voeten of last van gewrichten voorkomen. De laarzen zijn voorzien van een S3 normering, de veiligheidsneus is gemaakt van sterk en licht composiet. De PU loopzool geeft veel grip en demping tijdens elke stap!

Sixton Werklaarzen

Sixton Werklaarzen zijn verkrijgbaar met twee verschillende binnen voeringen. Airplus is een ademende voering waardoor de laarzen vrijwel het gehele jaar gedragen kunnen worden. De combinatie van een Airplus voering met het nubuck leder zorgt voor een maximaal ademend vermogen. Naast de ademende Airplus voering zijn de Sixton werklaarzen er met een warme wol voering. Deze wol voering isoleert tegen kou, de laarzen met de wol voering zijn ideaal voor koude omstandigheden om uw voeten warm houden. De inlegzool van de werklaarzen zijn uitgerust met een Thinsulate laag die de zool isoleert tijdens bijvoorbeeld een koude winterdag.

Mobiele versie afsluiten