A Days Work.nl

Waar koop je een rvs wasbak? Bij Post Parts!

Je denkt er misschien niet bij na, maar het is altijd belangrijk om je handen goed te kunnen wassen en je materialen goed te kunnen schoonmaken. Zeker wanneer je werkzaam bent in de vis- en vleesverwerkende industrie. We doen tegenwoordig alsof we pas sinds de start van de corona-crisis weten hoe we onze handen moeten wassen, maar hele volksstammen waren daar al veel langer mee bezig. Zo ook Post Parts uit Urk. Zij hebben allerlei handige oplossingen voor het wassen van je handen en het reinigen van materialen. Wat denk je bijvoorbeeld van een handige rvs wasbak met sensor?

Wat is er nu zo fijn aan een rvs wasbak?

Om te beginnen is deze rvs wasbak dus voorzien van een sensor. Hierdoor gebruik je nooit te veel water én hoef je de kraan niet aan te raken. Dat is wel zo hygiënisch. Daarbij hoef je met een rvs wasbak niet écht heel voorzichtig om te springen. Je kunt deze goed schoonmaken, zelfs met een schuursponsje en schuurmiddel als het nodig is. Ook zijn er verschillende maten beschikbaar. Heb je mensen in ploegendienst werken? Dan willen ze liever niet op elkaar wachten om hun handen te wassen aan het eind van hun dienst. Bestel dan vooral een rvs wasbak voor twee of drie personen.

Wat heeft Post Parts nog meer?

Hygiëne is altijd belangrijk. En dus kan Post Parts je voorzien van allerlei reinigingsapparatuur. Van reinigingsslangen voor het uitspuiten van natte ruimtes als de vloer van de vis- of vleeshal, maar ook kleinere zaken als zeep- en desinfectiedispensers. Wat denk je van een speciaal apparaat dat ervoor zorgt dat je je laarzen goed kunt afspoelen? Dat lijkt niet zo belangrijk, tot je met je vislaarzen één keer in je privé-auto stapt. Dan weet je weer waarom je je laarzen altijd goed moet schoonmaken. Die lucht!

Grote stappen, snel thuis?

Ben je het zat om met een emmertje sop en een bezem je werkvloer te moeten reinigen? Dan heeft Post Parts de oplossing voor jou. Kies een haspel met daarop een reinigingsslang. Aan de reinigingsslang bevestig je precies die spuitmond die jij nodig hebt om de boel weer goed schoon te krijgen. Je kunt hier zelfs kiezen voor een hogedrukspuit. Zo weet je zeker dat je geen stukje vuil laat zitten. Even nadoen met de bezem en je werkvloer is weer klaar voor de volgende ronde. Door dit goed bij te houden, zorg je voor een veiliger werkomgeving.

Mobiele versie afsluiten