A Days Work.nl

Wat is HR dienstverlening en recruitment?

Onze kennis van zowel het HR-vakgebied als de professionals die werkzaam zijn binnen HR is onze toegevoegde waarde als HR-specialist. Deze kennis in combinatie met jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers binnen korte tijd de best passende HR-professional kunnen voorstellen. Wij zijn continu in gesprek met HR-professionals dit zorgt ervoor dat we de arbeidsmarkt als geen ander kennen. Wij voegen je graag toe aan ons uitgebreide netwerk op HR-vakgebied. Wij staan bekend als een professioneel en duurzaam bedrijf, dit omdat wij beschikken over echte specialisten en graag langdurige samenwerkingen aangaan.

 

Wat is Recruitment eigenlijk?

Recruitment wordt vaak ook werving en selectie genoemd. Dit verwijst naar het proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de beste beschikbare kandidaten voor een tijdelijke of vaste vacature. Deze vacature kan zowel binnen als buiten de organisatie zijn.

 

Wat is een recruiter?

Dit is vrij simpel uit te leggen. Een recruiter is een specialist in een specifiek vakgebied of een specifieke discipline die zichzelf continu op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Een recruiter is als geen ander op de hoogte van het vraag en aanbod binnen de arbeidsmarkt. Dit doet hij/zij door te netwerken en informatie op te doen bij instanties, websites en offline bronnen. Door gebruik te maken van deze kennis probeert de recruiter de vacatures in te vullen met de juiste kandidaten. Of er wordt gezocht naar een geschikte functie voor een werkzoekende kandidaat. De belangrijkste taak als recruiter is dus om de wensen van werknemers en werkgevers te matchen. Om zo een langdurige en goede samenwerking neer te zetten voor beide kanten.
Ben je op zoek naar een hr-dienstverlener en op zoek naar HR-dienstverlening en recruitment? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij zijn namelijk full-service HR-dienstverlener. Voor uitzenden, werving, selectie, payroll en nog veel meer kun je bij ons terecht. Wij zijn er voor alle branches en doelgroepen.

Mobiele versie afsluiten