A Days Work.nl

Heerlijk in Nederland

Het is tijd om op vakantie te gaan, vorige week was het al zwarte zaterdag. Iedere Nederlander weet dat je dan niet de weg op moet gaan richting Frankrijk. Maar vanaf deze week hebben over het algemeen alle scholen vakantie in Nederland en dus begint voor iedereen ook de reis naar de vakantiebestemming. Maar die vakantiebestemming kan dit jaar heel dichtbij zijn, gewoon in eigen land!

Van de randstad

In Nederland kan je namelijk ook goed op vakantie. Je kan hier prima een dagje één van de randsteden bezoeken. Wist je dat heel veel Nederlanders nog niet in de hoofdstad zijn geweest? Nu is het moment om daar een kijkje te gaan nemen. Misschien zoek jij wel het bruisende Rotterdam op, of ga je even uitwaaien op het strand bij Den Haag.

Tot het binnenland

Niet alleen in de Randsteden kun je terecht voor avontuur. Ook in het binnenland hebben we prachtige steden denk bijvoorbeeld aan Utrecht, de Domstad. En zo zijn er nog tal van verschillende steden die je kunt bezoeken. En dat niet alleen, Nederland is ook rijk aan heel veel soorten verschillende natuurgebieden.

De bossen in

Zo kun je hier bijvoorbeeld op de Veluwe heerlijk de bossen in. Je kan een fiets huren of gaan wandelen koma neem de hond mee dat zal die vast leuk vinden. En alles is zo aan te rijden, dat maakt dat je op de dag zelf kan beslissen waar jullie zin in hebben. Zo maak je jouw vakantie helemaal eigen, en hoeft geen dag hetzelfde te zijn punt

Aan het strand

Heb je even geen zin in de bossen maar wil je juist afkoelen in de zee, dan ga je lekker naar het strand toe. Huur een vakantiehuisje Zeeland 2 personen en kom helemaal tot rust in het Zeeuwse landschap. Daar geniet je van de stranden, de kleine dorpjes en uiteraard een vers stukje vis.

Op het eiland

Liever iets verder van huis? Dan neem je de boot naar één van de eilanden. In dat geval kun je kiezen voor een vakantiehuisje Ameland 2 personen. Daar ben je even weg van de drukte en hebben jullie echt tijd voor elkaar. En omdat je je niet op het vasteland waant, voelt het nog meer alsof jullie er echt even uit zijn. Wist je dat er op de eilanden heel veel leuke dingen te doen zijn? Kijk op internet wat er gepland staat en boek zo een tripje om daaropaan te sluiten.

Mobiele versie afsluiten