A Days Work.nl

Clutches en schoudertasjes voor het festival seizoen

Zomer= festivals!
Nu het stilaan zomer wordt, mogen we ook stilaan beginnen uitkijken naar de festivals. Hierbij kunnen we ons helemaal uitleven op onze favoriete muziek met een drankje in de hand, onder de zon, in makkelijke kleren… Wat velen hier weleens durven vergeten, is dat je ook een handtasje beter kan meenemen naar het festival, zodat je je spulletjes makkelijk kan meenemen. Maar waarvoor kies je dan? Kies je voor een clutch? Of ga je toch maar voor een schoudertasje? Lees hieronder gerust verder.

Kiezen voor clutches of schoudertasjes op een festival?
Als eerste is het van belang te beseffen dat je best een ander tasje meeneemt, want je huidige tas kan wel heel vuil worden op dit festival. Het is daarom niet nodig je blauw te betalen aan een tas. Je mag gerust kiezen voor een goedkoop model. Dit betekent niet dat dit tasje daarom niet mooi of modieus kan zijn. Er bestaan tal van goedkope shops waar je deze goedkope tassen kan vinden, maar deze wel mooi zijn. Maar kies je dan voor een clutch of voor een schoudertasje? Dit hangt sterk af van je eigen slaak. Ga je naar een chiquer festival of wil je dit zelf chique maken, dan kan he gerust zen van de clutches meenemen. Ben je daarentegen een echt feestbeest, en weet je van jezelf dat je dronken kan worden en dat je je spullen kan verliezen, dan kan je kiezen voor een van de schoudertasjes.

Wil je een tasje aankopen?
Toch toe aan een nieuw klein tasje, vergelijk dan goed de prijzen die je hiervoor vindt en kies uiteindelijk gewoon voor een tas die je mooi vindt, waar je je goed bij voelt en dat betaalbaar is voor jou. Dan moet je verder alleen nog maar proberen te genieten van het festival.

 

Mobiele versie afsluiten